Ζήσε ελεύθερα! Αγάπησε τη δουλειά σου, αγάπησε τη ζωή σου

Η ζωή και η εργασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Δεν είναι ξεχωριστά πράγματα. Είναι ένα. Αν θέλουμε να ζήσουμε μια ασυνήθιστη ζωή, πρέπει να κάνουμε ασυνήθιστη και την εργασία μας. Όταν η εργασία μας έχει κάποιο σκοπό, πετιόμαστε κάθε πρωί από το κρεβάτι, ενθουσιασμένοι από τις εκπλήξεις που πιθανόν να μας επιφυλάσσει η ημέρα. Όλα τα υπόλοιπα στη ζωή μας δίνουν την αίσθηση ότι περιβάλλονται από κάποια λάμψη και εκπέμπουμε πολύ περισσότερη προσωπική λάμψη.

Το βιβλίο Ζήσε ελεύθερα! Αγάπησε τη δουλειά σου, αγάπησε τη ζωή σου θα σας δείξει ότι η εργασία είναι ο υπηρέτης σας και όχι εσείς ο υπηρέτης της εργασίας και θα σας βάλει στη θέση του οδηγού δείχνοντάς σας τον δρόμο προς την ελευθερία.

ISBN 9786180114461, έκδοση 2016

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κρις Μπαρέζ – Μπράουν (Chris Baréz – Brown) έχει μια αποστολή: να φέρει τη δημιουργική ηγεσία στον επιχειρηματικό κόσμο και όχι μόνο. Αφού βοήθησε την Carling Black Label να γίνει το πρώτο βρετανικό brand, αξίας 1 δισ. λιρών, στη συνέχεια συνεργάστηκε με το πρακτορείο καινοτομίας και ιδεών What If!. Εκεί, βοήθησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως να βελτιωθούν στον τομέα της καινοτομίας. Το 2009 ίδρυσε την εταιρεία Upping Your Elvis, που έχει πρωταρχικό στόχο να αναδείξει την ευφυΐα εντός των επιχειρήσεων, βοηθώντας τους υπαλλήλους τους να «λάμψουν» και να διακριθούν. Συνεργάζεται με εταιρείες όπως η CocaCola, η Nike, η Diageo και η WPP. FONT.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!