Η ζωή δεν σταματά στο χθες

Η αφήγηση που ξεδιπλώνεται στο μυθιστόρημα της Ράνιας Λυμπεροπούλου Η ζωή δεν σταματά στο χθες, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, με πρωταγωνίστρια την Νάνσυ.

Ως μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, στα τέλη της δεκαετίας του 1970, σε μία μοιραία μαθητική εκδρομή στην Θεσσαλονίκη, αρχίζει να ζει τον έρωτά της με έναν καθηγητή της. Αυτός ο κοινωνικά μη αποδεκτός έρωτάς της, θα αφήσει καρπούς, αλλά και τραύματα. Η Νάνσυ πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της και μάλιστα σε μια εποχή που ακόμη διαπλάθει τον χαρακτήρα της. Να ακολουθήσει το χθες ή να το αφήσει πίσω της;

Μια ιστορία γεμάτη εντάσεις, πάθη, συγκρούσεις, έρωτες, προδοσίες, αλλά και ειλικρινείς σχέσεις και συναισθήματα. Μια ιστορία δημιούργημα της ανελέητης σύγκρουσης της λογικής με το συναίσθημα, του μυαλού με την καρδιά. Μία ιστορία με φόντο την Ελλάδα της δεκαετίας του 1980.

ISBN 9786185095246, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ράνια Λυμπεροπούλου γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλαμάτα.

Φοίτησε στο Οικονομικό της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όμως, θεωρούσε πολύ «ψυχρά» τα οικονομικά και δεν τα αγάπησε.

Επιστρέφοντας στη γενέτειρά της εργάστηκε ως συμβασιούχος στο ΤΕΙ Καλαμάτας και σήμερα εργάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας.

Μεγάλες της αγάπες ήταν και είναι η ψυχολογία και η λογοτεχνία. Η ανάγκη της για επικοινωνία την ώθησε στη συστηματική καταγραφή ιδεών, σκέψεων και συναισθημάτων. Φιλοδοξία της είναι να καταφέρει να «μιλήσει» στις καρδιές των ανθρώπων.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!